Betingelser

Læs betingelserne omhyggeligt, inden du bestiller via HotelSpecials.dk. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du samtidig vores betingelser. Brug ikke HotelSpecials.dk, hvis du ikke er enig i betingelserne. Hvis du ønsker at ændre nogle af betingelserne, skal dette bekræftes skriftligt af HotelSpecials.dk.

Oplysninger om Corona-virus

Vi følger udviklingen tæt omkring spredningen af ​​Coronavirus. Så længe der ikke er nogen anbefaling anbefaling fra Public Health Agency om ikke at bo på et hotel, udføres dine reservationer som sædvanligt, og de sædvanlige regler for afbestilling og ombooking gælder. Hvis der foretages ændringer i dit bookede hotel, vil vi kontakte dig.

Er det muligt at annullere min rejse på grund af bekymring over Corona-virussen?

så længe hotellerne er åbne som sædvanligt  forudbehandles alle bookinger som sædvanligt, og din reservations regelmæssige afbestillings- og ombookingsregler gælder (som kan findes på din bekræftelse og angives på vores hjemmeside ). Hvis du har en afbestillingsforsikring og har booket inden Corona-uroen begyndte, kan du annullere gratis, hvis du hører til en risikogruppe og kan vise en medicinsk attest på den.


Personlige data

HotelSpecials.dk beskytter og respekterer alle kunders personlige oplysninger i henhold til GDPR. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og videregiver aldrig personlige oplysninger til tredjepart. Under ”Personlige data” forklares vi præcist, hvilke data der gemmes, hvad de bruges til, og hvilke rettigheder du har. HotelSpecials.dk garanterer, at oplysningerne behandles og beskyttes i overensstemmelse med etablerede love og forskrifter. Nogle telefonopkald registreres med henblik på uddannelse. Opkaldene bruges til at forbedre vores service.

Tilbud

Specialpriser og tilbud fra hotellerne er ikke bindende. Det kan ske, at tilbud bliver fuldt bookede, selv om de kan reserveres. HotelSpecials.dk tilbyder hoteller at vise priser og tilbud via hjemmesiden for at indgå aftaler med gæster. HotelSpecials.dk kan ikke holdes ansvarlig for disse tilbud.

Reservationer

En reservation er en aftale mellem det pågældende hotel og kunden som foretager en reservation eller reservationsanmodning. Såfremt reservationen ikke er endeligt bekræftet, er aftalen ikke fuldendt. Hotellerne forbeholder sig retten til ikke at acceptere reservationer. Hotellerne forbeholder sig desuden også retten til at annullere ordrer som følge af fejlrapporterede oplysninger om pris og tilgængelighed.

Alder

Du skal være mindst 18 år for at foretage en reservation på HotelSpecials.dk.

Afbestilling

Afbestillinger skal ske via linket i ordrebekræftelsen. Du kan også ringe til os på telefon 78742900 eller sende en e-mail til info@hotelspecials.dk med dit bestillingsnummer, navn og dato for ankomst. Bemærk venligst, at aflysningen ikke er gyldig, før du modtager en bekræftelse af afbestillingen pr. e-mail. Aflysninger foretaget direkte til hotellet er ikke gyldige og anses derfor som en sen aflysning (omkostninger 150kr). 

Alle hoteller har forskellige afbestillingsregler. Normalt kan du annullere gratis op til 24 timer før ankomst, og reglerne for afbestilling står altid oplyst for det enkelte hotel ved bestilling.

Ved afbestilling senere end 24 timer før ankomst har hotellet ret til at opkræve betaling for udgifter til værelset. For at undgå dette, kan du købe vores afbestillingsforsikring. Hvis du ikke ankommer til hotellet og undlader at afbestille, har hotellet og HotelSpecials.dk ret til at opkræve gebyrer som beskrevet ovenfor.

Betaling

Alle priser er totalpriser og skal betales på hotellet ved ankomst med undtagelse af afbestillingsforsikring og serviceafgift i forbindelse med booking af særtilbud, som betales på forhånd. Der er ingen skjulte ekstragebyrer.

Rettigheder

Alle rettigheder forbeholdt HotelSpecials.dk (ejet af BookerZzz B.V)

Billeder, logoer, tekster og andre oplysninger på HotelSpecials.dk beskyttes af dansk lov om ophavsret, og enhver gengivelse eller kopiering er forbudt. Medmindre andet er angivet, må intet indhold på HotelSpecials.dk genbruges eller kopieres uden skriftlig tilladelse fra HotelSpecials.dk.

Hotelspecials.dk kan ikke garantere, at indholdet af HotelSpecials.dk er fri for fejl, men vi ønsker at give så præcise oplysninger som muligt. HotelSpecials.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl eller manglende oplysninger om hotellet. Dette gælder for generel information, faciliteter, kort, rutevejledning og andet materiale, der lægges op på siden. Vi forbeholder os retten til at ændre udvalget, priser og informationer uden varsel. HotelSpecials.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader, fejl og ulykker i forbindelse med anvendelse af HotelSpecials.dk.