Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad gør jeg hvis jeg vil afbestille?

  Afbestillinger skal ske via det link i ordrebekræftelsen, som du modtager pr. e-mail. Du kan også kontakte os på telefon 78742900 eller på e-mail til: info@hotelspecials.dk. Du skal altid oplyse dit navn, ankomstdato og bestillingsnummer, og din annullering er først gyldig, når du har modtaget en endelig bekræftelse af annulleringen via e-mail. 

  Aflysninger foretaget direkte gennem hotellet er ikke gyldige og betragtes derfor som en for sen aflysning. Hvis fortrydelsesfristen er overskredet, kan hotellet og HotelSpecials.dk debitere dig prisen for dette (se vores vilkår). Vi anbefaler altid, at du annullerer så tidligt som muligt.

 • Hvorfor har jeg ikke modtaget en ordrebekræftelse via e-mail?

  Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse pr. email, skal du kontakte os enten pr. email info@hotelspecials.dk eller på telefon 78742900. For bedre at kunne hjælpe dig, beder vi dig oplyse dit navn, hotelnavn og by samt dato for ankomst og opholdets længde.

 • Er det muligt at bestille direkte via hotellet?

  Tilbud du finder på HotelSpecials er kun mulige at bestille via HotelSpecials.dk. Hvis du bestiller direkte via hotellet, er der stor risiko for, at prisen vil være højere.

 • Er det muligt at foretage en reservation over telefonen?

  Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 78742900, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din reservation. Vores åbningstider er man-tor 09.00 til 22.00, fre 09.00 til 17.00 og lør-søn fra 12.00 til 18.00.

 • Er det muligt at tjekke ud senere end det angivne tidspunkt?

  Du kan altid angive senere check ud som ønske. Det er desværre ikke noget, vi kan garantere er muligt, da det afhænger af belægningen af hotellet den følgende dag.

 • Hvorfor er der ikke telefonnumre til de viste hoteller?

  Tilbud på HotelSpecials.dk kan kun bookes via hjemmesiden. Hvis du har specifikke spørgsmål om hotellerne, hjælper vi gerne med at besvare disse enten på info@hotelspecials.dk eller hos kunderservice på telefonnummer 78742900. 

 • Hvordan kontakter jeg HotelSpecials.dk?

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@hotelspecials.dk. Du kan også kontakte os på telefonnummer 78742900 eller på vores Facebookside. Vores kundeservice er åben: man-tor 09.00-22.00, fre 09.00-17.00 og lør-søn 12.00-18.00.

 • Hvor kan jeg klage?

  Du er velkommen til at kontakte os på 78742900 eller via info@hotelspecials.dk, hvis du har klager. Klager vedrørende dit værelse eller faciliteter på hotellet beder vi dig tage med receptionen på hotellet.