787 42 900 ring endelig Man 09:00 - 22:00

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad gør jeg hvis jeg vil afbestille?

  Afbestillinger skal ske via et link i ordrebekræftelsen, som du modtager pr. e-mail. Du kan også kontakte os på telefon 8988 2740 eller e-mail: info@hotelspecials.dk for at afbestille. Du skal altid oplyse dit navn, ankomstdato og bestillingsnummer. Din annullering er først gyldig, når du har modtaget en bekræftelse af annulleringen via e-mail. Aflysninger der er lavet direkte til hotellet er ikke gyldige, og betragtes derfor som en for sen aflysning. Hvis fortrydelsesfristen er udløbet, kan hotellet og HotelSpecials.dk debitere dig prisen for dette (se vores vilkår). Vi anbefaler derfor, at du annullerer så tidligt som muligt.

 • Hvorfor har jeg ikke modtaget en ordrebekræftelse via e-mail?

  Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse pr. email, skal du kontakte os enten pr. email info@hotelspecials.dk eller telefon 8988 2740. For bedre at kunne hjælpe dig, beder vi dig oplyse dit navn, hotelnavn og by, dato for ankomst og opholdets længde.

 • Er det muligt at bestille direkte via hotellet?

  HotelSpecials.dk´s tilbud er kun mulige at bestille via www.hotelspecials.dk. Hvis du bestiller direkte via hotellet, er der stor risiko for at prisen vil være højere.

 • Er det muligt at foretage en reservation over telefonen?

  Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 8988 2740, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din reservation. Vores åbningstider er Man-tor 09:00 til 22.00, Fre 09:00 til 17.00 og lør-søn fra 12.00 til 18.00.

 • Er det muligt at tjekke ud senere end det angivne tidspunkt?

  Du kan altid angive senere check ud som ønske. Det er desværre ikke noget vi kan garantere er muligt, idet det afhænger af belægningen af hotellet den følgende dag.

 • Hvorfor er der ikke telefonnumre til de viste hoteller?

  Tilbud på www.hotelspecials.dk kan kun reserveres via HotelSpecials.dk. Hvis du har specifikke spørgsmål om hotellerne, kan vi besvare disse. Kontakt os for mere information.

 • Hvordan kontakter jeg HotelSpecials.dk?

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@hotelspecials.dk. Du kan også kontakte os på telefon 8988 2740 eller på vores Facebookside. Vores kundeservice er åben: Man-tors 09:00-22:00 Fre 09:00-17:00 Lør-søn 12:00-18:00.

 • Hvor kan jeg klage?

  Du er velkommen til at kontakte os på 8988 2740 eller via info@hotelspecials.dk hvis du har klager. Klager vedrørende dit værelse eller faciliteter på hotellet, beder vi dig tage med receptionen på hotellet.

Kan du ikke finde dit spørgsmål?

Kontakt os