Ofte stillede spørgsmål

Alt om priser og omkostninger

 • Er det muligt at bestille direkte via hotellet?

  Tilbud du finder på HotelSpecials er kun mulige at bestille via HotelSpecials.dk. Hvis du bestiller direkte via hotellet, er der stor risiko for, at prisen vil være højere.

 • Hvad er omkostningerne?

  Når du bestiller gennem HotelSpecials.dk, bliver du ikke opkrævet reservationsgebyr. Vores tilbud er beregnet på grundlag af to voksne på værelset. Der vil ikke blive tilføjet yderligere gebyrer til den pris du bliver oplyst undtagen på særtilbud, hvor der tillægges en serviceafgift på 59 kr for 1 nat og 99 kr for 2 eller flere nætter. Der kan blive opkrævet betaling for parkering og husdyr. Eventuelle ekstra omkostninger såsom brug af telefon, film og mini-bar er ikke inkluderet i prisen.

 • Hvad er kreditkortgaranti?

  Ved reservation skal du altid angive dine kreditkortoplysninger. Dette garanterer din reservation og er en nødvendig sikkerhed for hotellet. HotelSpecials.dk trækker ikke penge på dit kreditkort, og der betales som udgangspunkt for hele opholdet ved ankomst til hotellet. Dit kreditkort bliver kun debiteret, hvis du har reserveret et værelse med forudbetaling, hvis du har lavet en reservation med afbestillingsforsikring, eller hvis afbestillingspolitikken ikke er blevet fulgt.

 • Hvordan foregår betalingen?

  Du skal altid indtaste dine kreditkortoplysninger som en garanti for din reservation. Betaling for den samlede reservation foretages som udgangspunkt ved ankomsten til hotellet, og HotelSpecials.dk trækker ikke penge fra dit kreditkort. Betaling på hotellet kan normalt ske med kontanter eller betalingskort/kreditkort såsom VISA og MasterCard. Dit kreditkort bliver kun debiteret, hvis du har reserveret et værelse med forudbetaling, har bestilt en afbestillingsforsikring, eller hvis afbestillingspolitikken ikke er blevet fulgt. 

 • Er det muligt at bestille et bedre, mere luksuriøst værelse?

  Hvis du ønsker en anden værelsestype end dem, du finder på HotelSpecials.dk, bedes du kontakte os på 78742900 eller via e-mail på info@hotelspecials.dk. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde det rigtige!