Laveste-pris-garanti

HotelSpecials.dk har tusindvis af tilbud fra hoteller i Sverige, Norge og Danmark. Grundet vores direkte samarbejde med hotellerne kan vi tilbyde prisgaranti på det hotel, du bestiller.

Garantien betyder, at hvis du finder en bedre pris fra en anden internetudbyder, end den du har fået fra os, vil vi matche denne pris. Denne garanti gælder, forudsat at du har fundet en bedre pris for samme datoer, værelsestype og andre reservationsbetingelser.

Betingelser for at den laveste-pris-garanti gælder:

Du skal inden for 24 timer fra tidspunktet for ordren have fundet et billigere værelse på det samme hotel og samme værelsestype, antal personer, ankomstdato, afrejsedato og under de samme betingelser (f.eks betaling) på en anden hjemmeside.

HotelSpecials.dk skal modtage information om det billigere tilbud via e-mail inden for 24 timer efter din bestilling og senest 72 timer før ankomst. Send informationerne til info@hotelspecials.dk.

Prisgarantien gælder ikke for bestillinger/priser, der ikke er tilgængelige for offentligheden såsom specialpriser for virksomheder og rejsebureauer, medlemspriser, gruppe- og konferencetilbud, eller hvis navnet på hotellet først bekræftes efter endt reservation.

Prisgarantien gælder desuden ikke for hoteller, der er del af en kampagne (f.eks. 3 nætter for 2 nætters pris).

HotelSpecials.dk udbetaler forskellen mellem vores pris og den lavere pris fundet på en anden hjemmeside. HotelSpecials.dk kan også aftale med hotellet, at den lavere sats gælder for din reservation, således at prisen reguleres ved ankomsten til hotellet.

Prisgarantien gælder ikke for reservationer, der ikke kan afbestilles.

Hvad skal du gøre, hvis du finder en lavere pris?

Kontakt os direkte, hvis du finder en lavere pris, enten via e-mail info@hotelspecials.dk eller telefon 78 74 29 00. Send os et link til, hvor vi kan finde prisen. Prisen skal være tilgængelig for bestilling, når vi har modtaget din besked.

Oplys dit reservationsnummer, så vi kan sammenligne med din eksisterende reservation. Alle henvendelser bliver kontrolleret af HotelSpecials.dk. Vi kan desværre ikke acceptere screenshots eller anden påstået dokumentation for en lavere pris, der ikke kan bekræftes uafhængigt. Vi vil ikke bekræfte din forespørgsel, hvis vi mener, der er tale om en trykfejl på pågældende webshop eller anden fejl, der er gjort svigagtigt eller i ond tro.

Bevis for den lavere pris skal omfatte en reservationsbekræftelse, hvor den lavere pris fremgår.

Vi lover at svare på din forespørgsel inden for 8 arbejdstimer. Du bedes kontakte os, hvis du har spørgsmål på 78 74 29 00 eller på info@hotelspecials.dk!