Om HotelSpecials.dk

Velkommen til HotelSpecials.dk

Vi er ikke som alle de andre

Du har sikkert prøvet at surfe rundt på utallige bookingsider i søgen efter det rigtige hotel til den rigtige pris. Men så ved du helt sikkert også, hvor svært og uoverskueligt, det kan være.

HotelSpecials er et opgør med alt det, der har gjort bookingmarkedet til et kaos. Vi giver dig alt det, du kender fra de velkendte bookingsider, men med mere overskuelighed og brugervenlighed.

Vi er godt i gang med at revolutionere den måde, man booker hoteller på. Vi er nemlig ikke bare en bookingside som alle de andre, som udbyder de præcis samme overnatninger som hotellerne selv. Vi samarbejder med hotellerne om at skræddersy unikke tilbud til de helt rigtige gæster. Hvorfor ikke samarbejde med hotellerne om at tilbyde aftensmad som en del af tilbuddet - eller måske en romantisk overraskelse på værelset? Det er en af de ting, der gør os anderledes end alle de andre - og det er vi stolte af!

100 % fokus på brugervenlighed

I 2018 vandt HotelSpecials en award i Dutch Search Award i kategorien ‘Best Search in Travel/Leisure’, og vi har muligvis den mest brugervenlige hotelbookingside på markedet i intet mindre end 7 lande - også på mobilen.

Vores medarbejdere i Danmark, Sverige, Tyskland og Holland arbejder hver eneste dag på at gøre hotelbooking mere overskueligt og brugervenligt - og vi bestræber os på at tilbyde vores kunder mere værdi for pengene på en mere overskuelig og transparent måde. 

Tak fordi du læste med. Vi glæder os til at vise dig, hvor overskueligt hotelbooking kan gøres. Se hvad der gør os anderledes!

/Kasper  og resten af HotelSpecials-teamet


Firmaoplysninger

HotelSpecials Sverige AB
Vallgatan 26
411 16 Göteborg
Sverige