Vores hoteller

Vores hoteller

HotelSpecials.dk er et informations- og bookingsite med laveste-pris-garanti. Vi ønsker at give vores besøgende mulighed for at bestille hoteller effektivt og nemt i et inspirerende miljø. Vores kundeservice er åben alle ugens 7 dage. Hos os kan du finde:

• Fordelagtige priser på mere end 600 hoteller, bed and breakfast og vandrerhjem

• Hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland og mange flere

• De bedste tilbud fra hoteller i byer som København, Gøteborg, Hamborg, Berlin og Stockholm

• Tilbud fra nogle af de mest kendte og respekterede hotelkæder som Scandic, Elite Hotels, First Hotels, Rica Hotels, ProfilHotels, Best Western Hotels, Radisson Blu og Park Inn, Marriot Hotels, Choice Hotels, Comwell, Sweden Hotels, StayAt Hotels og mange andre berømte hoteller. Derudover har vi også et stort udvalg af hotelkæder i Tyskland som eksempelvis Mövenpick, Van der Valk, Lindner og Fletcher

• Årlige kampagner som HotelWeek, SpaWeek og Bo som en Konge.

Er du en hotelvirksomhed, og søger du nye kunder og markeder?

Leder du efter nye kunder og en stigning i reservationsantal? HotelSpecials.dk er altid på udkig efter nye hoteller i Danmark, Sverige og Norge som samarbejdspartnere. Vores mål er at udvide udvalget for vores kunder med de bedste weekendpriser og populære pakker.

Samarbejde med HotelSpecials

At samarbejde med HotelSpecials.dk giver et dig hotel mulighed for at øge belægningen, få flere reservationer og skaffe nye kunder fra mange forskellige markeder. 

Det koster ingen registreringsafgift eller faste omkostninger, men vi arbejder på provisionsbasis på faktiske ordrer. Ingen reservationer = ingen omkostninger. Samarbejdende hoteller tjekker selv deres tilgængelighed via et enkelt og brugervenligt system.

Kontakt os

Hvis du ønsker mere information om HotelSpecials.dk vedrørende samarbejde, bedes du sende en e-mail til info@hotelspecials.dk med dine informationer. Vi kontakter dig snarest muligt. 

Vi håber, at du vil tage imod din første gæst fra HotelSpecials.dk inden længe!

Om HotelSpecials.dk

HotelSpecials.dk er en af de førende hjemmesider for hotelreservationer i Skandinavien. Besøgende kan bestille hoteller og weekendpakker på over 600 hoteller i Danmark, Sverige og Norge. HotelSpecials.se blev grundlagt i 2005 og arrangerer sammen med sin partner i Holland, HotelSpecials.nl, mere end 350.000 reservationer om året til deres partnerhoteller. Siden 2013 har HotelSpecials også været i Danmark og Norge. 


Med venlig hilsen

HotelSpecials.dk
Telefon: 78 74 29 00
E-post: info@hotelspecials.dk