Betingelser

Læs betingelserne omhyggeligt, inden du bestiller via HotelSpecials.dk. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du samtidig vores betingelser. Brug ikke HotelSpecials.dk, hvis du ikke er enig i betingelserne. Hvis du ønsker at ændre nogle af betingelserne, skal dette bekræftes skriftligt af HotelSpecials.dk.

Personlige data

HotelSpecials.dk beskytter og respekterer alle kunders personlige oplysninger i henhold til GDPR. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og videregiver aldrig personlige oplysninger til tredjepart. Under ”Personlige data” forklares vi præcist, hvilke data der gemmes, hvad de bruges til, og hvilke rettigheder du har. HotelSpecials.dk garanterer, at oplysningerne behandles og beskyttes i overensstemmelse med etablerede love og forskrifter. Nogle telefonopkald registreres med henblik på uddannelse. Opkaldene bruges til at forbedre vores service.

Tilbud

Specialpriser og tilbud fra hotellerne er ikke bindende. Det kan ske, at tilbud bliver fuldt bookede, selv om de kan reserveres. HotelSpecials.dk tilbyder hoteller at vise priser og tilbud via hjemmesiden for at indgå aftaler med gæster. HotelSpecials.dk kan ikke holdes ansvarlig for disse tilbud.

Reservationer

En reservation er en aftale mellem det pågældende hotel og kunden som foretager en reservation eller reservationsanmodning. Såfremt reservationen ikke er endeligt bekræftet, er aftalen ikke fuldendt. Hotellerne forbeholder sig retten til ikke at acceptere reservationer. Hotellerne forbeholder sig desuden også retten til at annullere ordrer som følge af fejlrapporterede oplysninger om pris og tilgængelighed.

Alder

Du skal være mindst 18 år for at foretage en reservation på HotelSpecials.dk.

Afbestilling

Afbestillinger skal ske via linket i ordrebekræftelsen. Du kan også sende en e-mail til info@hotelspecials.dk med dit bestillingsnummer, navn og dato for ankomst. Bemærk venligst, at aflysningen ikke er gyldig, før du modtager en bekræftelse af afbestillingen pr. e-mail. Aflysninger foretaget direkte til hotellet er ikke gyldige og anses derfor som en sen aflysning (omkostninger 150kr). 

Alle hoteller har forskellige afbestillingsregler. Normalt kan du annullere gratis op til 24 timer før ankomst, og reglerne for afbestilling står altid oplyst for det enkelte hotel ved bestilling.

Ved afbestilling senere end 24 timer før ankomst har hotellet ret til at opkræve betaling for udgifter til værelset. For at undgå dette, kan du købe vores afbestillingsforsikring. Hvis du ikke ankommer til hotellet og undlader at afbestille, har hotellet og HotelSpecials.dk ret til at opkræve gebyrer som beskrevet ovenfor.

Betaling

Alle priser er totalpriser og skal betales på hotellet ved ankomst med undtagelse af afbestillingsforsikring og serviceafgift i forbindelse med booking af særtilbud, som betales på forhånd. Der er ingen skjulte ekstragebyrer.

Omfang og beskrivelse af vores tjeneste

Gennem platformen stiller HotelSpecials (HotelSpecials Sverige AB) en online platform til rådighed, hvor rejseleverandører kan markedsføre, sælge, promovere og/eller tilbyde deres produkter og tjenester til bestilling, køb, reservation og udlejning, og hvor platformens besøgende kan opdage, søge, sammenligne samt bestille, reservere, købe eller betale (dvs. rejsetjenesten). Ved at bruge eller anvende rejsetjenesten (f.eks. ved at foretage en rejsereservation gennem rejsetjenesten) indgår du et direkte (juridisk bindende) kontraktmæssigt forhold med den rejseleverandør du (afhængigt af forholdende) reserverer hos eller køber et produkt eller en tjeneste af. Fra det øjeblik du har foretaget din rejsereservation, optræder vi udelukkende som et mellemled mellem dig og rejseleverandøren og videregiver oplysninger om din rejsereservation til den eller de relevante rejseleverandører og sender dig en e-mailbekræftelse for og på vegne af rejseleverandøren. HotelSpecials hverken (gen)sælger, udlejer eller tilbyder nogen (rejse)produkter eller tjenester.

Vi er rimelig omhyggelige når vi leverer vores platform, men vi kan ikke garantere at alt på den er korrekt (vi får oplysninger fra tjenesteudbyderne). I det omfang loven tillader det, kan vi ikke holdes ansvarlige for nogen fejl, afbrydelser eller manglende oplysninger – selvom vi gør alt hvad vi kan for at rette dem så hurtigt som muligt. Vores platform er ingen anbefaling eller godkendelse af en tjenesteudbyder eller dennes produkter, tjenester, faciliteter osv. Vi er ikke part i vilkårene mellem dig og tjenesteudbyderen. Tjenesteudbyderen er eneansvarlig for rejseoplevelsen.

Når vi tilbyder vores rejsetjeneste, er de oplysninger vi formidler, baseret på de oplysninger rejseleverandørerne giver os. Derfor får de rejseleverandører der markedsfører og reklamerer for deres rejser på platformen, adgang til vores systemer og ekstranet gennem hvilket de er fuldt ud ansvarlige for at opdatere alle deres priskategorier/gebyrer/priser, tilgængelighed, regler og vilkår samt øvrig relevant information som findes på vores platform. Selvom vi anvender fornuft og omtanke når vi udfører vores rejsetjeneste, kan vi ikke kontrollere om eller garantere at samtlige oplysninger er nøjagtige, fyldestgørende eller korrekte. Vi kan heller ikke holdes ansvarlige afbrydelser (hvad enten disse skyldes midlertidige og/eller delvise tekniske sammenbrud), reparation, opdatering eller vedligeholdelse af vores platform eller andet samt unøjagtig, misvisende eller forkert information eller tilbageholdelse af information. Hver rejseleverandør holdes til enhver tid ansvarlig for at den (beskrivende) information, der findes angivet på vores platform (herunder priskategorier/gebyrer/priser og antal ledige værelser) er nøjagtig, fyldestgørende og korrekt. Vores platform udgør ikke og bør ikke anses som en anbefaling eller bekræftelse af kvaliteten, serviceniveauet, (stjerne)klassifikationen eller typen af overnatningssted for en given rejseleverandør (eller dennes faciliteter, sted, transportmidler, (primære eller supplerende) produkter eller tjenester) der er tilgængelige, medmindre andet er tydeligt angivet.

Rettigheder

Alle rettigheder forbeholdt HotelSpecials.dk (ejet af BookerZzz B.V). Billeder, logoer, tekster og andre oplysninger på HotelSpecials.dk beskyttes af dansk lov om ophavsret, og enhver gengivelse eller kopiering er forbudt. Medmindre andet er angivet, må intet indhold på HotelSpecials.dk genbruges eller kopieres uden skriftlig tilladelse fra HotelSpecials.dk.

Hotelspecials.dk kan ikke garantere, at indholdet af HotelSpecials.dk er fri for fejl, men vi ønsker at give så præcise oplysninger som muligt. HotelSpecials.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl eller manglende oplysninger om hotellet. Dette gælder for generel information, faciliteter, kort, rutevejledning og andet materiale, der lægges op på siden. Vi forbeholder os retten til at ændre udvalget, priser og informationer uden varsel. HotelSpecials.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader, fejl og ulykker i forbindelse med anvendelse af HotelSpecials.dk.