Garanter din booking

Garanter din reservation

For at gennemføre din booking, har vi brug for dit kortnummer. Det fungerer som en garanti for reservationen i tilfælde af, at du ikke dukker op som aftalt.

  • Enkel booking
  • Hurtig service
  • Sikker reservation

Kan jeg reservere et værelse uden kreditkort?

Et gyldigt kreditkort kræves som garanti for reservationen af de fleste hoteller. Der er dog et lille udvalg af hoteller, der er villige til at garantere reservationen uden et kreditkort.

Hvorfor skal jeg give mine kreditkortinformationer?

HotelSpecials.dk bruger dine kreditkortoplysninger for at bekræfte reservationen med hotellet. HotelSpecials.dk debiterer kun dit kreditkort, hvis du har booket et værelse med betaling på forhånd, hvis du vælger at tilføje en afbestillingsforsikring, eller hvis hotellets afbestillingsbetingelser ikke er blevet respekteret.

Kræver hotellet et depositum eller forskudsbetaling?

De fleste hoteller kræver ikke forudbetaling eller depositum. Hvis hotellet gør det, findes oplysningerne tilgængelige for hvert tilbud og vil fremgå af hotellets side på HotelSpecials.dk's hjemmeside.

Hvilke kort kan jeg bruge til at gennemføre reservationen?

Du kan bruge MasterCard, Visa og American Express

Kan jeg betale for mit ophold på forhånd?

Det afhænger af hotellet. Kontakt venligst hotellet efter reservationen for at finde ud af, om det er muligt at betale for opholdet på forhånd. Du finder hotellets kontaktoplysninger i din e-mailbekræftelse.

Kan jeg betale for mit ophold på hotellet med et andet kreditkort end det, der er anvendt til bookingen?

Ja, det er ikke noget problem. Du kan også betale med kontanter på de fleste hoteller

Kan jeg bruge et Maestro-kort til at gennemføre reservationen?

Hotellerne accepterer som hovedregel ikke Maestro-kort som reservationsgaranti, men alle almindelige kort som VISA, MasterCard og AMEX fungerer, uanset om det er kreditkort eller betalingskort.

Beskyttes mine kreditkortoplysninger?

Dine kreditkortoplysninger sendes til os via en sikker server. Vi bruger den nyeste og sikreste teknologi til rådighed, som krypterer dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger. Vi bruger industri-standard krypteringsmetoden "Secure Socket Layer"(SSL)'.