Husk afbestillingsforsikring

Hvad er vores afbestillingsbeskyttelse?

Når du booker, har du mulighed for at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker eventuelle omkostninger ved at aflyse din rejse i tilfælde af en uforudset ulykke eller sygdom.  Afbestillingsdækningen gælder også i tilfælde af dødsfald i familien (forældre, børn, søskende, ægtefælle/samlever), som er pludseligt og uforudset. Afbestillingsdækningen gælder uden selvrisiko.
Prisen for afbestillingsdækning er 6 % af den samlede pris for reservationen. Bemærk venligst, at prisen for afbestillingsforsikringen skal betales på reservationstidspunktet. Afbestillingsforsikringen kan ikke refunderes.

Annulleringer
Afbestilling skal foretages via linket i din bekræftelse. Du kan også sende os en e-mail på info@hotelspecials.se med dit reservationsnummer, navn og ankomstdato. Bemærk venligst, at afbestillingen ikke er gyldig, før du har modtaget en bekræftelsesmail. Gyldig lægeerklæring og andre vigtige dokumenter skal returneres til HotelSpecials.se's kundeservice senest 7 dage efter registreringen. Læs mere om afbestillingsreglerne.