Registrer dit hotel

Registrer dit hotel helt omkostningsfrit på HotelSpecials.dk – ekspert for fritidsrejsende, og nå ud til tusindvis nye potentielle gæster hver dag.

HotelSpecials.dk har hoteller i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Østrig, Belgien og Tyskland. Vores styrke er at udbyde bredt udvalg af indkvartering; fra Bed&Breakfast til fem-stjernede hoteller, i landsbyen og i storbyen. Siden 2005 har vi været en innovativ og inspirerende aktør på rejsemarkedet.

Et partnerskab med HotelSpecials.dk giver dig:

 • Øget exponering online
   
 • Mulighed for at nå tusindvis af potentielle kunder i Europa
   

Et partnerskab med HotelSpecials.dk er enkelt og bygger på princippet om ingen reservationer – ingen omkostninger. HotelSpecials.dk tilbyder hotellet en professionel præsentation med tekst og billede baseret på information fra Jer. Justeringer og opdateringer af informationen varetages også af vores redaktører.

Her kan du se en partnerpræsentation for at se, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Registrering og afgifter:

 • Tilmelding sker gennem vores ekstranet og tager omkring 10 minutter. Herefter fuldføres hotelprofilen af HotelSpecials markedsføringsafdeling.
   
 • I betaler kun for faktiske bookinger, der er ingen andre omkostninger.
   
 • Gæster betaler direkte til Jeres hotel
   

HotelSpecials efterstræber et samarbejde med højt serviceniveau og fleksibilitet, altid med det mål at nå det bedst mulige resultat for hotellet.

Vi byder på mange muligheder for et frengangsrigt samarbejde:

 

 • Du har din egen account manager som kan vejlede og rådgive.
   
 • Priser og tilgængelighed kan opdateres døgnet rundt på ekstranettet
   
 • HotelSpecials giver dig mulighed for omkostningsfrit at være med i forskellige kampanger og sæsonbetonede tilbud for yderligere eksponering af hotellet.
   
 • HotelSpecials understøtter mange channel managers (RateTiger, EzyYield, SmartHotel, ChannelDirect, Stradekk, StayOk, YeildPlanet, HotelSpider og mange flere) for at lette håndteringen af priser og tilgængelighed.
   

 

Vil du vide mere om vores virksomhed og muligheder for at samarbejde? Kontakt os på email: medverkan@hotelspecials.se eller på tlf.: +46 (0)31 701 71 40

Venlig hilsen

Supply

HotelSpecials.dk