Bestil via HotelSpecials.dk

At reservere et hotel gennem HotelSpecials.dk har aldrig været nemmere!

Vi har haft som hovedmål i mange år at gøre det billigere, nemmere og mere oplevelsesrigt at booke hotelophold og hotelpakker. Og vi vil våge at påstå, at vi er lykkedes med det. 

Ved at implementere en lang række personlige søgekriterier og nøje udvælge og håndplukke vores hoteller, kan du være helt sikker på, at vi kan finde det helt rigtige hotel til dig. 

Hvad gør jeg, når jeg har valgt et hotel eller et tilbud?

Så vil du med det samme se information om hotellet og eventuelt det tilbud, der knytter sig til det enkelte hotel. Scroller du ned, kan du se alle hotellets faciliteter og læse, hvad vores rejsespecialister har at sige om det enkelte hotel. 

Hvordan booker jeg så?

- Ønsker du at fortsætte med din bestilling, skal du klikke på Book nu

- Du vil herefter se en oversigt over din ordre, hvor du har mulighed for at foretage ændringer og tilføje særlige ønsker, som sendes til hotellet. 

- Derefter udfylder du bestillingsformularen på næste side. På næste trin kontrollerer du, at alle oplysningerne er korrekte. 

- Herefter indtaster du dine kreditkortoplysninger for at garantere din reservation. Til sidst klikker du på 'Bekræft reservation'. Din reservation er nu sendt og du vil efter et par minutter modtage en ordrebekræftelse på den angivne e-mailadresse.

Tilbuddenes tilgængelighed

De fleste tilbud på HotelSpecials.dk bestilles direkte. På nogle tilbud er du dog nødt til at kontakte kundeservice først, da hotellet skal bekræfte bookingen definitivt. Er dette nødvendigt, vil du ikke være i tvivl, da dette vil fremgå tydeligt. Hvis du foretager en forespørgsel, kontakter vi dig inden for 24 timer. Svaret afhænger af tilgængeligheden på det aktuelle værelse, og i særlige tilfælde kan hotellet afvise din bookingforespørgsel, hvis de f.eks. har modtaget en større ordre lige før din ordre. Det fremgår på siden, når du reserverer, hvis du er nødt til at vente på en endelig bekræftelse fra hotellet.

Information om priser

Priserne er altså noteret per værelse for hele opholdet og beregnes på grundlag af to personer per værelse. Hvis du ønsker et enkeltværelse, vil der normalt tilføjes et gebyr for enkeltværelset. Hvis du ønsker at bo flere end tre på samme værelse, vil der normalt blive tilføjet et gebyr for eventuelle ekstrasenge. 

Det fremgår altid tydeligt, hvad der er inkluderet i prisen. Hvis gebyrerne ikke er angivet, så kontakt os endelig for mere information. For børn findes der normalt særlige priser. Afhængigt af barnets alder, kan barnet bo på værelset mod et tillægsgebyr. Hvis gebyret ikke er angivet, så kontakt vores kundeservice for mere information. 

Et krav til børnepriserne er dog, at børnene bor på samme værelse som deres forældre.

Hvorfor opkræver du et servicegebyr? 

Vi bruger en masse tid på at kontakte hoteller og forhandle priser. For at dække disse omkostninger og få enderne til at mødes, er vi nødt til at opkræve et servicegebyr på mellem 59-199 kr pr. booking. Vi lægger gebyret til den samlede pris allerede, når du søger efter et tilbud, og det er kun på vores forhandlede særpriser, at du betaler et servicegebyr. Gebyret betales direkte på bookingtidspunktet og kan ikke refunderes.