Afbestilling

Sådan afbestiller du din reservation

For de fleste tilbud på HotelSpecials.dk er det gratis at afbestille op til 24 timer før ankomst. Dette kan dog variere, og afbestillingsvilkårene vil altid fremgå på bestillingssiden, inden reservationen gennemføres. Dermed vil det altid være tydeligt i tilbuddet, om afbestilling er muligt.

Hvis tiden for gratis afbestilling er overskredet, kan du blive opkrævet et afbestillingsgebyr af hotellet eller HotelSpecials.dk. Ved afbestilling senere end 24 før ankomst har hotellet ret til at opkræve betaling for udgifter til værelset i henhold til internationale anbefalinger. De enkelte afbestillingsvilkår vil fremgå tydeligt på bestillingssiden. 

Afbestillingsfristen betragtes også som overskredet, hvis du ikke ankommer til hotellet og har undladt af afbestille inden. I dette tilfælde har hotellet ret til at opkræve gebyrer, som beskrevet ovenfor. 

Vi anbefaler, at du altid afbestiller så tidligt som muligt

Hvis du ønsker at afbestille, kan du gøre det via linket i bekræftelsesmailen eller sende en email til info@hotelspecials.dk. Sørg for at angive dit bestillingsnummer i mailen samt navn og dato for ankomst. Afbestillinger skal gå i gennem HotelSpecials. Afbestillinger foretaget direkte til hotellet er derfor ikke gyldige og anses som en for sen afbestilling. Din afbestilling er først bekræftet, når du har modtaget en bekræftelse på afbestillingen via email.