787 42 900 ring endelig Tirs 09:00 - 22:00

Om HotelSpecials.dk

Om HotelSpecials.dk

Vi kan vist roligt sige, at vi gør en dyd ud af være anderledes. Vi vil ikke være som alle de andre bookingsider, og det synes vi, at vi klarer rigtig godt. 

I 2005 startede svenskerne Fredrik Jansson og Tobias Samuelsson det spændende projekt, der gik ud på at skabe et bookingsite i verdensklasse med fokus på fritidsrejsende. HotelSpecials fandtes på det tidspunkt allerede i Holland, Belgien og Tyskland, og i 2013 kom HotelSpecials.dk og HotelSpecials.no til. På kontoret i Gøteborg sidder vi omkring 15 personer og formidler mere end 200.000 bookinger til vores hoteller hvert år. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer typisk opkaldet inden for 2 minutter, og du vil aldrig hænge i en lang telefonkø. 

Vil I læse mere om HotelSpecials' historie og om alle de ting, vi har opnået, siden vi startede for 15 år siden? Så læs Fredriks beretninger i Historien om HotelSpecials

Rejs oftere

På HotelSpecials ønsker vi, at du skal kunne rejse oftere. Derfor arbejder vi altid hårdt for at kunne tilbyde det bedste udbud af hoteller til de bedste priser. På HotelSpecials.dk finder du alle typer af hoteller i alle prisklasser. Vi udbyder alt fra romantiske spahoteller og herregårde til vandrehjem og skihoteller. Vi har hoteller fra alle de store kæder samt mange mindre og privatejede hoteller. Foruden Sverige har vi nu også hoteller i Norge, Danmark, Tyskland, Holland og Belgien. Så uanset om du er ude efter et afslappende spaophold i nærheden eller en weekend fuld af kultur og shopping i Berlin, så finder du det her hos os.

Book dit ophold enkelt og sikkert

Sikkerhed betyder alt for os. På HotelSpecials ønsker vi, at du skal kunne bestille dit ophold nemt og sikkert. Vores bookingproces er derfor enkel og sikker fra start til slut, og vi lever op til de strengeste sikkerhedskrav og persondataforordningen GDPR. Du vælger dit hotel ud fra flere forskellige søgekriterier, og det er altid let at lægge særlige ønsker som ekstra opredning, middag osv til. 

Du bestiller direkte på hjemmesiden, men betaler altid først ved ankomsten til hotellet. Vi ved også, at planer let kan forandres,. Derfor er det helt omkostningsfrit at afbestille frem til dagen før ankomst. 

Har du spørgsmål til hjemmesiden, eller foretrækker du at bestille gennem vores kundeservice, er du altid velkommen til at kontakte os på 78 74 29 00 eller sende en mail til info@hotelspecials.dk. Så hjælper vi dig hjertens gerne videre. 

Spændende nyhedsbreve med vilde tilbud 

Du kan være helt rolig, for vi hader nemlig spam lige så meget som alle andre! Vores nyhedsbrev sendes kun ud til dig, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Her vil du være den første til at få nyheder om de nyeste deals og kampagner. Du kan naturligvis også altid afmelde dig igen gennem et afmeldingslink i bunden af vores nyhedsmails. 

Altid de bedste tilbud

På HotelSpecials finder du altid de bedste tilbud. Se blandt andet vores Topdeals for ophold med rabat eller tag et kig på vores SpaWeek for at finde wellness- og spaophold til årets vildeste priser. Gå heller ikke glip af vores specialkampagner som 48h Special, Bo som en Konge og mange flere. 

Firmaoplysninger
HotelSpecials Sverige AB
Vallgatan 26
411 16 Göteborg
Sverige


Velkommen til HotelSpecials. Vi håber, du har fået svar på nogle af dine spørgsmål, og vi vil se frem til at hjælpe dig med at betale mindre og nyde mere på dit næste hotelophold.