Om HotelSpecials.dk

HotelSpecials

I 2005 startede svenskerne Fredrik Jansson og Tobias Samuelsson det spændende projekt, der gik ud på at skabe et bookingsite i verdensklasse med fokus på fritidsrejsende. HotelSpecials fandtes på det tidspunkt allerede i Holland, Belgien og Tyskland, og i 2013 kom HotelSpecials.dk, HotelSpecials.se og HotelSpecials.no til. På kontoret i Gøteborg sidder vi omkring 15 personer og formidler mere end 200.000 bookinger til alverdens hoteller og deals hvert år. 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer typisk opkaldet inden for 2 minutter, og du vil aldrig hænge i en lang telefonkø. 

Vil du læse mere om HotelSpecials' historie og om alle de ting, vi har opnået, siden vi startede for 15 år siden? Læs Fredriks beretninger i Historien om HotelSpecials


Rejs oftere, bedre og billigere

HotelSpecials er ikke bare endnu et bookingsite! Vores primære mål er, at du skal kunne rejse oftere. Derfor har vi i mere end 15 år arbejdet hårdt for at kunne tilbyde det bedste udbud af hoteller til de bedste priser. Vi udbyder mere end 4000 hoteller over hele Europa, og vi har skræddersyet og håndplukket mere end 6500 deals og specialtilbud, så du kan få et weekendophold med mere værdi for pengene. 

Vi brænder altså for at skabe det perfekte ophold, hvor komfort, velvære, oplevelser og kvalitetstid går op i en højere enhed, og vi vil ikke være som alle andre bookingsider. Hvorfor ikke tilbyde et ophold med middag inkluderet? Eller hvad med et ophold, hvor der er kræset lidt ekstra for romantikken? Med vores specialtilbud og deals har vi taget højde for et hav af forskellige kriterier, så opholdet bliver lidt mere specielt. Det er det, vi står for. 

Vi udbyder alt fra romantiske spahoteller og herregårde til vandrerhjem og skihoteller. Vi har hoteller fra alle de store kæder samt mange mindre og uafhængige hoteller. Foruden Danmark, Sverige og Tyskland har vi også hoteller i Holland, Belgien, Østrig og Frankrig, og uanset om du er ude efter et afslappende spaophold i nærheden eller en weekend fuld af kultur og shopping i Berlin, så finder du det her hos os.


Få mere værdi for pengene

På HotelSpecials finder du altid de bedste tilbud. Se blandt andet vores bedste deals, eller tag et kig på vores mere end 6500 specialtilbud på alt fra spaophold og storbyferier til weekendophold med middag inkluderet.

Flere gange om året kan du booke helt unikke kampagner, som ikke fås ens andre steder. Blandt vores mest populære kampagner finder du blandt andet HotelWeek med luksushoteller til under 500 kr pr. nat, Bo som en konge med vilde priser på slotte og herregårde og SpaWeek med specialpriser på nogle af Europas bedste spahoteller. 


Book dit ophold enkelt og sikkert

Vi er altid transparante og bestræber os på at gøre det mere enkelt at sammenligne og vælge de bedste hoteller til enhver smag. Vores bookingproces er derfor enkel og sikker fra start til slut, og det er altid nemt at danne overblik over de enkelte hoteller, og hvad de tilbyder. Du vælger dit hotel ud fra flere forskellige søgekriterier, og det er altid let at lægge særlige ønsker som ekstra opredning, middag osv til.

Sikkerhed betyder alt for os , og vi lever op til de strengeste sikkerhedskrav og persondataforordningen GDPR. Du bestiller direkte på hjemmesiden, men betaler altid først ved ankomst til hotellet. Vi ved også, at planer let kan ændre sig, og derfor er det helt omkostningsfrit at afbestille frem til dagen før ankomst. 

Har du spørgsmål til hjemmesiden, eller foretrækker du at bestille gennem vores kundeservice, er du også altid velkommen til at kontakte os på 78 74 29 00 eller sende en mail til info@hotelspecials.dk. Så hjælper vi dig hjertens gerne videre. 


Spændende nyhedsbreve med vilde tilbud 

Du kan være helt rolig, for vi hader nemlig spam lige så meget som alle andre! 

Vores nyhedsbrev sendes kun ud til dig, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Her vil du være den første til at få nyheder om de nyeste deals og specialtilbud. Du kan naturligvis altid afmelde dig nyhedsbrevet igen gennem et afmeldingslink i bunden af vores nyhedsmails. 


Firmaoplysninger

HotelSpecials Sverige AB
Vallgatan 26
411 16 Göteborg
Sverige


Velkommen til HotelSpecials. Vi håber, du har fået svar på nogle af dine spørgsmål, og vi vil se frem til at hjælpe dig med at betale mindre og nyde mere på dit næste hotelophold.