8988 1499 ring endelig Ons 09:00 - 22:00

Om HotelSpecials.dk

Om HotelSpecials.dk

I 2005 startede svenskerne Fredrik Jansson og Tobias Samuelsson det spændende projekt, at skabe et bookingsite i verdensklasse med fokus på fritidsrejsende. HotelSpecials fandtes allerede i Holland, Belgien og Tyskland. Siden 2013 har også HotelSpecials.no og HotelSpecials.dk eksisteret. På kontoret i Gøteborg sidder vi omkring 15 personer og hvert år formidler vi mere end 200.000 bookinger til vores hoteller. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte os!

Rejs oftere

På HotelSpecials ønsker vi at du skal kunne rejse oftere. Derfor arbejder vi hårdt for, altid at kunne tilbyde det bedste udbud til de bedste priser. På hjemmesiden finder du alle typer hoteller i alle prisklasser: spahoteller, slotte og herregårde, skihoteller, luksushoteller,vandrehjem og mange flere. Vi har hoteller fra alle de store kæder, såvel som mange mindre og privatejede hoteller. Foruden Sverige har vi nu også hoteller i Norge, Danmark, Tyskland, Holland og Belgien. Så uanset om du er ude efter et afslappende spaophold i nærheden, eller weekend fuld af kultur og shopping i Berlin, så finder du det her hos os.

Bestil enkelt og sikkert

På HotelSpecials ønsker vi at du skal kunne bestille dit ophold nemt og sikkert. Vores bookingproces er derfor enkel og sikker fra start til slut. Du vælger hotel gennem forskellige søgekriterier, og kan let lægge særlige ønsker som ekstra opredning, middag osv til. Du bestiller direkte på hjemmesiden, men betaler først ved ankomsten til hotellet. Vi ved at planer let kan forandres, derfor er det omkostningsfrit at afbestille frem til dagen før ankomst. Har du spørgsmål eller vil du hellere bestille gennem vores kundeservice er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 8988 1499 eller info@hotelspecials.dk så hjælper vi dig gerne.

Nyhedsbrev med eksklusive tilbud

Vil du være sikker på ikke at gå glip af vores bedste tilbud, nyheder og kampagner, skal du abonnere på vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes jævnligt ud til vores abonnenter og indeholder vores bedste priser på overnatninger og hotelpakker, foruden eksklusiv adgang til forudbestilling af vores største kampagner.

De bedste tilbud

På HotelSpecials finder du altid de bedste tilbud. Se vores Topdeals for ophold med rabat, tag et kig på voresSpaWeek for at finde wellnessophold til fantastiske priser og gå ikke glip af vores specialkampagner som 48h Special, Bo som en Konge og mange andre.

Firmaoplysninger
HotelSpecials Sverige AB
Vallgatan 26
411 16 Göteborg
Sverige

Nyd mere og betale mindre med HotelSpecials!