Ofte stillede spørgsmål

Alt om bookinger

 • Hvad gør jeg hvis jeg vil afbestille?

  Afbestillinger skal ske via det link i ordrebekræftelsen, som du modtager pr. e-mail.  Du skal altid oplyse dit navn, ankomstdato og bestillingsnummer, og din annullering er først gyldig, når du har modtaget en endelig bekræftelse af annulleringen via e-mail. 

  Aflysninger foretaget direkte gennem hotellet er ikke gyldige og betragtes derfor som en for sen aflysning. Hvis fortrydelsesfristen er overskredet, kan hotellet og HotelSpecials.dk debitere dig prisen for dette (se vores vilkår). Vi anbefaler altid, at du annullerer så tidligt som muligt.

 • Hvorfor har jeg ikke modtaget en ordrebekræftelse via e-mail?

  Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse pr. email, skal du kontakte os enten pr. email info@hotelspecials.dk. For bedre at kunne hjælpe dig, beder vi dig oplyse dit navn, hotelnavn og by samt dato for ankomst og opholdets længde.

 • Hvad betyder det, at min bestilling er på anmodning?

  Nogle tilbud skal behandles manuelt af hotellet, før du kan få en endelig bekræftelse på din reservation. Hvis du laver en reservationsanmodning, får du en konkret bekræftelse indenfor 24 timer (normalt indenfor 2 timer). I særlige tilfælde kan hotellet afvise din anmodning, f.eks. hvis der er modtaget mange reservationer lige før din, og værelset derfor ikke er tilgængeligt længere. Det fremgår altid klart på alle tilbud, om du skal afvente en endelig bekræftelse på din reservation.

 • Hvad sker der, hvis hotellet er fuldt booket?

  En sjælden gang kan det ske, at hotellet bliver fuldt booket, mens du foretager din reservation. I disse tilfælde kontakter vi dig med det samme og tilbyder alternative valgmuligheder.  

 • Er det muligt at bestille direkte via hotellet?

  Tilbud du finder på HotelSpecials er kun mulige at bestille via HotelSpecials.dk. Hvis du bestiller direkte via hotellet, er der stor risiko for, at prisen vil være højere.

 • Er det muligt at reservere mere end fem dobbeltværelser?

  Ja, det er muligt. Hvis din reservation omfatter en større gruppe, anbefaler vi dig at benytte vores skema til gruppereservation. På den måde får du hurtigt hjælp med din forespørgsel.

 • Er det muligt at bestille flere tilbud fra samme hotel, som tidsmæssigt ligger lige efter hinanden?

  Ja, hvis det ikke er muligt selv at gøre dette via vores hjemmeside, så kontakt os for mere information. På vores kontaktside kan du finde telefonnumre og adresser.

 • Hvornår er reservationen gennemført?

  Hvis du udfylder oplysningerne korrekt og gennemfører reservationen, vil du normalt modtage en ordrebekræftelse på din email indenfor et par minutter. Bemærk, at din reservation kan være gennemført, selvom du ikke modtager din ordrebekræftelse. I nogle tilfælde kan der dog gå op til 24 timer, før du modtager en bekræftelse. Det fremgår tydeligt, når du bestiller, om du er nødt til at vente på bekræftelsen. Hvis du ikke modtager bekræftelsen, bedes du kontakte os.

 • Er det vigtigt at oplyse ankomsttid på reservationen?

  Dit værelse er reserveret til dig indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Hvis du ankommer senere, bør du på forhånd informere hotellet om dette. Hvis du kender ankomsttidspunktet allerede når du bestiller, er det godt at indtaste dette, når du foretager din reservation. 

 • Er det muligt at foretage en reservation over telefonen?

  Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@hotelspecials.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din reservation. 

 • Hvad er kreditkortgaranti?

  Ved reservation skal du altid angive dine kreditkortoplysninger. Dette garanterer din reservation og er en nødvendig sikkerhed for hotellet. HotelSpecials.dk trækker ikke penge på dit kreditkort, og der betales som udgangspunkt for hele opholdet ved ankomst til hotellet. Dit kreditkort bliver kun debiteret, hvis du har reserveret et værelse med forudbetaling, hvis du har lavet en reservation med afbestillingsforsikring, eller hvis afbestillingspolitikken ikke er blevet fulgt.

 • Er det muligt at bestille et bedre, mere luksuriøst værelse?

  Hvis du ønsker en anden værelsestype end dem, du finder på HotelSpecials.dk, bedes du kontakte os via e-mail på info@hotelspecials.dk. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde det rigtige!