Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er omkostningerne?

  Når du bestiller gennem HotelSpecials.dk, bliver du ikke opkrævet reservationsgebyr. Vores tilbud er beregnet på grundlag af to voksne på værelset. Der vil ikke blive tilføjet yderligere gebyrer til den pris du bliver oplyst undtagen på særtilbud, hvor der tillægges en serviceafgift på 59 kr for 1 nat og 99 kr for 2 eller flere nætter. Der kan blive opkrævet betaling for parkering og husdyr. Eventuelle ekstra omkostninger såsom brug af telefon, film og mini-bar er ikke inkluderet i prisen.

 • Hvad er kreditkortgaranti?

  Ved reservation skal du altid angive dine kreditkortoplysninger. Dette garanterer din reservation og er en nødvendig sikkerhed for hotellet. HotelSpecials.dk trækker ikke penge på dit kreditkort, og der betales som udgangspunkt for hele opholdet ved ankomst til hotellet. Dit kreditkort bliver kun debiteret, hvis du har reserveret et værelse med forudbetaling, hvis du har lavet en reservation med afbestillingsforsikring, eller hvis afbestillingspolitikken ikke er blevet fulgt.

 • Kan jeg forudbetale til hotelreservationen?

  Hvis du ønsker at betale din reservation i forvejen, er det bedst at kontakte hotellet efter reservationen og oplyse dine kreditkortinformationer eller få oplyst et bankkontonummer, du kan indbetale til. Skal betalingen af opholdet ske på hotellet, har vi desværre ingen mulighed for at hjælpe dig med forudbetaling. Nogle af HotelSpecials.dk´s tilbud skal have forudbetaling. I disse tilfælde, vil dit kreditkort blive debiteret ved reservation.

 • Hvordan foregår betalingen?

  Du skal altid indtaste dine kreditkortoplysninger som en garanti for din reservation. Betaling for den samlede reservation foretages som udgangspunkt ved ankomsten til hotellet, og HotelSpecials.dk trækker ikke penge fra dit kreditkort. Betaling på hotellet kan normalt ske med kontanter eller betalingskort/kreditkort såsom VISA og MasterCard. Dit kreditkort bliver kun debiteret, hvis du har reserveret et værelse med forudbetaling, har bestilt en afbestillingsforsikring, eller hvis afbestillingspolitikken ikke er blevet fulgt.