Husk afbestillingsforsikring

Det skal du vide om vores afbestillingsforsikring

Når du booker et hotel eller en hotelpakke, har du mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring til dækning af eventuelle udgifter ved afbestilling af rejsen i tilfælde af uforudsete ulykke eller sygdom hos rejsedeltageren selv.  Forsikringen dækker også dødsfald i nærmeste familie.

- Afbestillingsforsikringen har ingen selvrisiko

- Afbestillingsforsikringen koster 6 % af den samlede pris for reservationen

Bemærk venligst, at omkostningerne for afbestillingsforsikringen skal betales sammen med reservationen. Afbestillingsforsikringen kan ikke refunderes. 

Bemærk, at bookingen stadig skal afbestilles på normal vis via linket i bekræftelsesmailen, du modtager ved booking. Du kan også sende en email til os på info@hotelspecials.dk med dit bestillingsnummer, navn og ankomstdato eller kontakte os på telefon 78 74 29 00. Bemærk venligst, at din afbestilling først er gyldig, når du har modtaget en bekræftelse af afbestillingen pr. email. 

Ved benyttelse af afbestillingsforsikringen, skal gyldig lægeattest og andre vigtige dokumenter (fx. lægeerklæring, politirapport el. lignende) relevante til at dokumentere omstændighederne for afbestillingen sendes til vores kundeservice inden for 7 dage efter afbestillingen er foretaget. Læs mere om hvilke regler der gælder for afbestilling.